Η 27χρονη ηθοποιός είναι έτοιμη να κάνει την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα. Από τη Ζωή Πατσιώλη.

Έχουν ήδη περάσει 18 χρόνια από το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο (πρωταγωνίστησε σε ηλικία 9 ετών στην ταινία «North» και τέσσερα χρόνια αργότερα, έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τον ρόλο της στον «Γητευτή των Αλόγων»). Τώρα, η Scarlett Johansson είναι έτοιμη να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στη σκηνοθεσία και να περάσει στην «απέναντι όχθη» των κινηματογραφικών παραγωγών..
«Θα ήθελα να σκηνοθετήσω. Ετοιμάζω μια
δική μου δουλειά εδώ και χρόνια», δήλωσε η 27χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας πως «Θέλω να δουλεύω σε πράγματα που εμπεριέχουν μια πρόκληση για μένα, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν με τρομάζουν έστω και λίγο».
Όσο για τα όνειρά της σχετικά με την υποκριτική: «Καθώς μεγαλώνω, νομίζω ότι μπορώ να ξεφύγω από τους μεταβατικούς χαρακτήρες. Τώρα, θέλω να παίξω ρόλους που έχουν αναγνωριστέί», δήλωσε στο
περιοδικό Empire, εξηγώντας πως μια από τις επιθυμίες της είναι να υποδυθεί την Norma Desmond σε ένα remake του περίφημου Sunset Boulevard του 1950 -ρόλο που είχε υποδυθεί η Gloria Swanson-, «αλλά θα χρειαστούν κανένα δυο χρόνια ακόμα γι' αυτό» συμπλήρωσε.

Ιούλιος 2018

>