Ένα περίπου μήνα μετά τον χωρισμό τους, μια κοινή έξοδος βάζει φωτιά στις φήμες περί επανασύνδεσης. Aπό τη Ζωή Πατσιώλη.

Στις αρχές του περασμένου μήνα έγινε γνωστό πως η Eva Longoria και ο αδερφός της Penelope Cruz, Eduardo, αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από ένα περίπου χρόνο σχέσης.
Φαίνεται όμως πως οι τίτλοι τέλους δεν έχουν πέσει οριστικά, καθώς το ζευγάρι έκανε την Κυριακή μια νέα κοινή δημόσια εμφάνιση, πυροδοτώντας τις φήμες περί επανασύνδεσης.
Οι δυο τους δείπνησαν μαζί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Chateau Marmont, στο Δυτικό Χόλιγουντ, με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν το κλίμα στο ραντεβού ως ιδιαίτερα θερμό: «Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Eva και ο Eduardo κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και ψιθύριζαν μεταξύ τους. Είναι προφανές πως κάτι συμβαίνει και πάλι ανάμεσά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά μία από τις πηγές.
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί λίγο καιρό μετά το πολύκροτο διαζύγιο της 37χρονης ηθοποιού με τον μπασκετμπολίστα Tony Parker και οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2011.
H spicy πληροφορία που θες να μάθεις: Ο Eduardo είναι γεννημένος το 1985, δηλαδή είναι10 χρόνια μικρότερος από την σέξι «Νοικοκυρά σε Απόγνωση».
Ο
Tony Parker ήταν επίσης νεότερός της, κατά επτά χρόνια.


 

Ιούλιος 2018

>