Τι λέει στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υιοθεσία; Από τη Ζωή Πατσιώλη

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, η Charlize Theron εξέπληξε τους πάντες όταν, με μια λιτή δήλωσή της, ανακοίνωσε πως είχε μόλις υιοθετήσει ένα αγοράκι. Η ανακοίνωση δεν ανέφερε τίποτα σε σχέση με την ηλικία και την καταγωγή του αγοριού, παρά μόνο πως το όνομά του είναι Jackson. Στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι το αγοράκι έχει γεννηθεί τον Νοέμβριο του 2011 και είναι αφροαμερικανικής καταγωγής.

Σήμερα, στην πρώτη συνέντευξη μετά την υιοθεσία, η 36χρονη ηθοποιός μιλάει σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό για τον μικρό: “Ο Jackson είναι απίστευτος! Είναι το πιο μεγάλο δώρο” δηλώνει, προσθέτοντας πως “πάντα ήμουν ειλικρινής σχετικά με την επιθυμία μου να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήξερα ότι θέλω οικογένεια”. Όσο για το πρότυπό της: “Ελπίζω να γίνω μια μητέρα σαν τη δική μου μαμά. Δίκαιη, σκληρή, τρυφερή και υποστηρικτική. Η μαμά μου με έκανε αυτό που είμαι. Η οικογένειά μας είναι το παν. Αλλά η μεγαλύτερη ικανότητά της ήταν ότι με ενθάρρυνε να βρω τον εαυτό μου και την ανεξαρτησία μου”.

Στην ίδια συνέντευξη, όμως, η Charlize Theron μίλησε για την προσπάθειά της να διατηρείται σε φόρμα: “Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το τι τρώνε, ώστε να παραμένουν αδύνατες. Αλλά εγώ δεν είμαι μια από αυτές. Γυμνάζομαι πολύ και κάνω πεζοπορία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιούλιος 2018

>