February 2026
X

#BeautyStars2026

Το άρωμα που αποπνέει χαρά και αυτοπεποίθηση

Το άρωμα που αποπνέει χαρά και αυτοπεποίθηση

Η κρέμα προσώπου που συνδυάζει αντιγηραντική δράση και βιώσιμη συσκευασία refill

Η κρέμα προσώπου που συνδυάζει αντιγηραντική δράση και βιώσιμη συσκευασία refill

Το ανάλαφρο έλαιο που δίνει μοναδική λάμψη στα μαλλιά

Το ανάλαφρο έλαιο που δίνει μοναδική λάμψη στα μαλλιά

Η μόνη μάσκαρα που χρειάζεσαι για εντυπωσιακό όγκο

Η μόνη μάσκαρα που χρειάζεσαι για εντυπωσιακό όγκο

Η επιδερμίδα του προσώπου αποκτά λάμψη και ομοιόμορφο τόνο με αυτόν τον ορό

Η επιδερμίδα του προσώπου αποκτά λάμψη και ομοιόμορφο τόνο με αυτόν τον ορό

Αυτή τη μάσκαρα λατρεύουν οι γυναίκες που φορούν lash extensions

Αυτή τη μάσκαρα λατρεύουν οι γυναίκες που φορούν lash extensions

Ο ορός που λατρεύουν οι Γαλλίδες για φωτεινή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς κηλίδες

Ο ορός που λατρεύουν οι Γαλλίδες για φωτεινή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χωρίς κηλίδες

Το lip liner που χαρίζει απόλυτα καλοσχηματισμένα χείλη

Το lip liner που χαρίζει απόλυτα καλοσχηματισμένα χείλη

Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και λείανση με αυτόν τον ορό περιποίησης

Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και λείανση με αυτόν τον ορό περιποίησης

Η κρέμα ματιών που μεταμορφώνει το βλέμμα σε 30 δευτερόλεπτα

Η κρέμα ματιών που μεταμορφώνει το βλέμμα σε 30 δευτερόλεπτα

Celebrities

Nina Flohr & Φίλιππος Ντε Γκρες | Το αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ σχεδόν ακατοίκητο διαμέρισμά τους στην Αθήνα

07.03.2025
Nina Flohr & Φίλιππος Ντε Γκρες | Το αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ σχεδόν ακατοίκητο διαμέρισμά τους στην Αθήνα NDP

Γιατί είναι ακριβοθώρητο το ζευγάρι παρά το γεγονός πως είναι γείτονες με τον Παύλο Ντε Γκρες και τη Μarie Chantal;

Αίσθηση έκανε πριν από δύο χρόνια περίπου η είδηση πως ο δισεκατομμυριούχος Thomas Flohr, πατέρας της Nina Flohr αγόρασε για την κόρη του και τον γαμπρό του, Φίλιππο Ντε Γκρες ένα πολυτελές διαμέρισμα στον πιο ακριβό δρόμο της Αθήνας, την Ηρώδου Αττικού.

To ποσό μάλιστα που διέθεσε ο ιδιοκτήτης της  VistaJet σύμφωνα με τότε δημοσιεύματα ανήλθε στα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο γάμος του Φίλιππου Ντε Γκρες και της Nina Flohr πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 2021 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, όταν ακόμη ζούσε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ήταν το κοσμικό γεγονός εκείνης της χρονιάς.

Nina
NDP

Ωστόσο σήμερα το ζευγάρι δεν φαίνεται να τιμά με την παρουσία του την Αθήνα αλλά ούτε και την παραπάνω πολυτελή αγορά.

Η ενασχόληση της Nina Flohr με το ιδιόκτητο luxury resort Kisawa στην Αφρική, μάλλον κρατά το ζευγάρι μακριά από την ελληνική πρωτεύουσα.

Διαβάστε Επίσης

 

Ίσως μάλιστα αυτός να ήταν ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η Flohr και ο Φίλιππος Ντε Γκρες δεν παρευρέθηκαν στον γάμο του αδελφού του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη στις 7 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε Επίσης

 

Ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του "χρυσού" ρετιρέ

Να θυμίσουμε πως όπως έχει γίνει γνωστό, η συμφωνία για το διαμέρισμα κλείστηκε από τη Νινέτα Φιξ. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, η τελευταία σύζυγος του Καρόλου Φιξ συμφώνησε με τον Ελβετό δισεκατομμυριούχο Thomas Flohr, για την πώληση του ρετιρέ στην οδό Ηρώδου Αττικού. Το deal έγινε έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Thomas Flohr
NDP

Το διαμέρισμα επιφάνειας 320 τ.μ βρίσκεται στον τελευταίο όροφο της πενταώροφης πολυκατοικίας που χτίστηκε μετά από εντολή του Καρόλου Φιξ το 1956 σε σχέδια του αρχιτέκτονα Τάκη Ζενέτου.

Δηλαδή, με έναν γρήγορο υπολογισμό, ο μεγιστάνας πλήρωσε περίπου 56.000 ευρώ για κάθε τετραγωνικό μέτρο της κατοικίας.  Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα στο Μέγαρο Μαξίμου και μόλις λίγα βήματα από το Προεδρικό Μέγαρο.

Γείτονες με τον Παύλο Ντε Γκρες 

Να σημειώσουμε πως στον ίδιο ακριβώς δρόμο βρίσκεται και το διώροφο διαμέρισμα του Παύλου Ντε Γκρες και της Marie Chantal.

Το art deco κτίριο με τις νεοκλασικές πινελιές, βρίσκεται δίπλα στην ιστορική κατοικία της οικογένειας Λεβέντη, που κάποτε φιλοξενούσε τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή. Το διαμέρισμα του Παύλου στον δεύτερο όροφο διαθέτει μπαλκόνι με θέα στον Εθνικό Κήπο και το άγαλμα του Γεωργίου Καραϊσκάκη στον Ζάππειο Κήπο.

Στο εσωτερικό, το διαμέρισμα διαθέτει τρεις ευρύχωρους χώρους υποδοχής, τρία υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας, πολλαπλά μπάνια, μεγάλη κουζίνα με αίθουσα πρωινού, χώρους προσωπικού και άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Ενώ η τιμή της κατοικίας παραμένει άγνωστη, πηγές προτείνουν ένα ποσό της τάξης των 44.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. 

Τα δύο αδέλφια είναι γείτονες ωστόσο η παρουσία της Nina Flohr και του Φίλιππου Ντε Γκρες εκεί, είναι σπάνια έως ανύπαρκτη. 

Διαβάστε Επίσης

 

BEST OF NETWORK