Ο αναπάντεχος ρόλος της στο σερβίρισμα της τούρτας!
Σε πάρτι για την παρουσίαση της νέας συλλογής του οίκου Versace βρέθηκε η Μαρία Ολυμπία Ντε Γκρες. H 28χρονη socialite άλλωστε, είναι η πρώτη contributing editor της διαδικτυακής πλατφόρμας λιανικής πώλησης πολυτελούς μόδας Moda Operandi.

Σχετικά με το Last Night: The Film part 2, Η @donatella_versace και @thelsd διοργάνωσαν ένα οικείο aperitivo στο @thetwentytwo για να γιορτάσουν το λανσάρισμα της συλλογής Versace La Vacanza από τη Moda Operandi έγραφε το κείμενο δίπλα στο post του eshop Moda Operandi.
Η κόρη του Παύλου Ντε Γκρες και της Marie Chantal πόζαρε με την πολύ καλή της φίλη και απόγονο της οικογένειας Getty, Ivy Getty.
Η Ivy Love Getty είναι Αμερικανίδα κληρονόμος, μοντέλο και μουσικός, γνωστή ως δισέγγονη του δισεκατομμυριούχου πετρελαιά Jean Paul Getty, ιδρυτή της Getty Oil. Γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1994 στην Καλιφόρνια και μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο από τους παππούδες της, Ann και Gordon Getty. Ο πατέρας της, John Gilbert Getty, πέθανε το 2020 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Δεσμοί φιλίας
H οικογένεια Getty διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς με τη Marie Chantal και τον Παύλο Ντε Γκρες.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Μαρία Ολυμπία ανέλαβε έναν ασυνήθιστο ρόλο, σερβίροντας μια υπέροχη τούρτα, έργο τέχνης.
