Το καλοκαιρινό στυλ της συζύγου του θρύλου το NBA και το το αξίας 115 εκατομμυρίων δολαρίων, πλωτό τους παλάτι.
Ο Michael Jordan και η Yvette Prieto απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στην Ελλάδα κάνοντας ένα summer tour στο Αιγαίο.
Ο θρύλος του NBA, και η σύζυγός του ταξιδεύουν με το αξίας 115 εκατομμυρίων δολαρίων, M’Brace γιοτ τους.

Η πιο πρόσφατη στάση τους ήταν το γοητευτικό ελληνικό νησί της Μυκόνου, και με κάθε λιμάνι που επισκέπτονται, είναι ξεκάθαρο ότι το ζευγάρι ζει μια ονειρεμένη ζωή γεμάτη πολυτέλεια, στυλ και οικογενειακές στιγμές, ενώ τραβά τα βλέμματα σε κάθε κοινή έξοδο!
Ο έξι φορές πρωταθλητής του NBA εθεάθη να πατάει στις ηλιόλουστες ακτές της Μυκόνου φορώντας Τ-shirt, λευκό σορτς και ένα νέο ζευγάρι παπουτσιών Jordan 1 Low.

Δίπλα του η Yvette Prieto επιδεικνύει την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα και τα luxury σύνολα και αξεσουάρ της!

Εντυπωσιάζει με ένα μπούστο από πλέξη Missoni με λαιμόκοψη και ασορτί φούστα με σκίσιμο, μαύρα πέδιλα με λουράκια, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και raffia τσάντα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το αβίαστο στυλ της Yvette Prieto απογείωσε κάθε έξοδο του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής ρομαντικής απόδρασής τους.
Michael Jordan's wife, Yvette Prieto pic.twitter.com/OUZOhmpZGA
— D. Linc (@reddawg77089) July 10, 2025
Η γκαρνταρόμπα της για τη Μύκονο επαινέθηκε από τα media αφού ισορροπεί ανάμεσα στο καλοκαιρινό minimal και την κομψότητα.
Να σημειώσουμε πως η υπερπολυτελής θαλαμηγός M’Brace, δεν είναι απλώς ένα πλωτό παλάτι.

Μπορεί να περιγραφεί ως ένα κινητό καταφύγιο. Το σκάφος αγοράστηκε το 2022, διαθέτει οκτώ καμπίνες, πολλαπλές πισίνες αναψυχής, πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο, τζακούζι και 24 μέλη πληρώματος. Αναφέρεται ότι κοστίζει 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη λειτουργία του και έχει ήδη πλεύσει προς τη Σαρδηνία, την Κροατία και τώρα την Ελλάδα.