Αυτή την Κυριακή, 27 Ιουλίου, οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας και της Ισπανίας αναμετρήθηκαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών.
Οι royals της Αγγλίας και της Ισπανίας εμφανίστηκαν μαζί για να επευφημήσουν τις αντίστοιχες ομάδες τους στη Βασιλεία στον τελικό του UEFA Women's Euro 2025.

Ενώ η παρουσία του πρίγκιπα William ως προστάτη της Βρετανικής Ποδοσφαιρικής Ένωσης, είχε ανακοινωθεί, η παρουσία της πριγκίπισσας Charlotte ήρθε ως έκπληξη.
Μετά την παρουσία της δίπλα στους γονείς της στον τελικό των ανδρών του τουρνουά Wimbledon, η αδελφή του πρίγκιπα George και του πρίγκιπα Louis εμφανίστηκε μόνη της δίπλα στον πατέρα της για αυτόν τον αγώνα. Καθισμένες μία σειρά πάνω στις κερκίδες, η πριγκίπισσα Leonor και η Infanta Σοφία ήταν επίσης εκεί για να υποστηρίξουν τις αθλήτριες της Ισπανία, παρά την απουσία του πατέρα τους βασιλιά Felipe.
Φανατικές οπαδοί
Ενθουσιώδης οπαδός, η πριγκίπισσα Charlotte έχει δώσει το παρών σε πολλούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των 400 μέτρων με εμπόδια, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η 10χρονη είναι επίσης μεγάλη φαν του τένις, όπως η μητέρα της, Κate Middleton. Να μην αναφέρουμε το πάθος της για το ποδόσφαιρο, το οποίο κληρονόμησε από τον πατέρα της, πρίγκιπα William.
Μέ ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, μαγεμένη από τον αγώνα, ενώ ο πατέρας της ψιθύριζε τις προβλέψεις του στο αυτί της, η Charlotte υποστήριξε με πάθος τη γυναικεία ομάδα. Η εγγονή του βασιλιά Κάρολου παρακολούθησε τον αγώνα ωστόσο κάλυψε το πρόσωπό της με τα χέρια της όταν σημειώθηκε το πρώτο γκολ της Ισπανίας.

Αντίθετα, όταν η Mariona Caldentey σκόραρε το πρώτο γκολ για την ισπανική εθνική ομάδα, η πριγκίπισσα Leonor και η μικρότερη αδελφή της, πριγκίπισσα Sofia, χειροκρότησαν με ενθουσιασμό.
Τακτικές παρουσίες στις κερκίδες, οι κόρες της Letizia της Ισπανίας και του Felipe είχαν ήδη ταξιδέψει στη Γερμανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών τον Ιούλιο του 2024. Οι δύο αδελφές στήριξαν τότε, τη La Roja με τον πατέρα τους κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Βερολίνο.
Την επόμενη μέρα, εμφανίστηκαν με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Οι Leonor και Sofia της Ισπανίας φόρεσαν τον αριθμό 10, αυτόν του παίκτη που στέφθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Dani Olmo.