Την ώρα που η είδηση του χωρισμού της αρχίζει να κυκλοφορεί η Laetitia Casta κατέφυγε στην πατρίδα της, το Lumio της Κορσικής, για τις διακοπές της.
Μετά από δέκα χρόνια αγάπης, η σχέση μεταξύ της Laetitia Casta και του Louis Garrel φαίνεται να έχει τελειώσει. Η φήμη προέρχεται από το Paris Match, το οποίο αναφέρει ότι η σχέση έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται να χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού, αν και δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση ή διάψευση από τους ίδιους, οι οποίοι είναι πάντα πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την ιδιωτική ζωή της οικογένειάς τους.
Οι φήμες για κρίση, στην πραγματικότητα, κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αν και χωρίς πραγματικές αποδείξεις για τον υποτιθέμενο χωρισμό. Σήμερα, όμως, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το διαμέρισμα στο Παρίσι όπου ζει με την οικογένειά του, χωρίς όμως να θέλει να απομακρυνθεί πολύ, για να παραμείνει κοντά στον Azel, τον γιο που γεννήθηκε το 2021 από τον έρωτα με την Casta.
Μαζί από το 2015, η Laetita Casta και ο Louis Garrel παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου 2017, στο Lumio της Κορσικής, όπου μεγάλωσε η ηθοποιός. Μια τελείως μυστική τελετή που εξέπληξε όλους, γιατί κανείς δεν ήξερε ότι θα γινόταν. Και ακριβώς στο Lumio, όπως επιβεβαιώνει το Paris Match, η ηθοποιός περνάει τώρα τις διακοπές της μαζί με τον μικρότερο γιο της.
Η Casta είναι επίσης μητέρα του Orlando, 18 ετών, και της Athena, 15 ετών, από τον Stefano Accorsi, με τον οποίο ήταν σε σχέση από το 2003 έως το 2013, και της Sahteene, 23 ετών, από τον φωτογράφο και παραγωγό Stéphane Sednaoui. Ο Garrel, από την άλλη πλευρά, είναι πατέρας μιας κόρης, της Oumy, την οποία υιοθέτησε μαζί με τη Valeria Bruni Tedeschi, με την οποία ο γάμος του έληξε το 2012.