Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε για λίγο στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ είχε μια συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο μετά από 1,5 χρόνο.
Χαρούμενος και ευδιάθετος έδειχνε ο πρίγκιπας Harry κατά τη διάρκεια της 4ήμερης παραμονής του στο Λονδίνο. Αν και του έλειπαν πολύ η σύζυγός του, Μeghan Markle και τα δύο παιδιά του, ο δούκας του Sussex έδειχνε ιδιαίτερα λαμπερός και χαμογελαστός!
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πατρίδα του, ο πρίγκιπας Harry επισκέφθηκε τον τάφο της γιαγιάς του, Ελισάβετ, αλλά πάνω απ' όλα μπόρεσε να μιλήσει με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο.
Οι δύ άντρες συναντήθηκαν στο Clarence House, ήπιαν τσάι και συνομίλησαν για λίγο λιγότερο από μία ώρα. Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, πριν από το reunion, ο Harry, έπρεπε να δώσει μια μεγάλη υπόσχεση στον πατέρα του: Δεν θα έλεγε λέξη για τη συζήτησή τους. "Διαβεβαίωσε τον πατέρα του ότι δεν θα έδινε καμία συνέντευξη γύρω από τον διάλογό τους ενώ η ομάδα του είχε λάβει εντολή να μην ενημερώνει τους δημοσιογράφους για όσα ειπώθηκαν. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι ο Harry να ανακτήσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς του, αλλά έχει δώσει κάποιες υποσχέσεις" είπε μια πηγή στην εφημερίδα.
Αλλαγή στο πρόγραμμα
Να σημειώσουμε πως μετά από την 4ήμερη επίσκεψή του στο Λονδίνο, ο Harry δεν πήγε στις ΗΠΑ. Αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ουκρανία με στόχο να βοηθήσει τους στρατιώτες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των τριάμισι ετών του πολέμου να αναρρώσουν.
Ο Harry έφτασε στην Ουκρανία με νυχτερινό τρένο τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Σεπτεμβρίου 2025. Κατόπιν πρόσκλησης της κυβέρνησης, ο δούκας του Σάσεξ πραγματοποιεί μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Κίεβο μαζί με πολλά μέλη του Ιδρύματος Invictus Games.
"Δεν μπορούμε να τερματίσουμε τον πόλεμο, αλλά μπορούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τη διαδικασία ανάρρωσης των στρατιωτών", δήλωσε ο δούκας του Sussex στην εφημερίδα Guardian. Και συνέχισε: "Μπορούμε να συνεχίσουμε να εξανθρωπίζουμε τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτόν τον πόλεμο και αυτά που περνούν. Πρέπει να το έχουμε αυτό κατά νου".
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, το πρόγραμμα του προβλέπεται φορτωμένο: σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, αναμένεται να επισκεφθεί το Εθνικό Μουσείο Ιστορίας της Ουκρανίας κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπου έχουν προσκληθεί 200 βετεράνοι. Αναμένεται επίσης συνάντηση με την πρωθυπουργό της χώρας, Ioulia Svyrydenko.