Η κόρη της Μarie Chantal δεν περπάτησε στην πασαρέλα αλλά βρέθηκε στο photocall μαζί με την "Carrie Bradshaw" από το Sex and the city.
Δεν απογοήτευσε το fashion show της Victoria's Secret για το 2025. To brand εσωρούχων έστησε για ακόμη μια φορά ένα φαντασμαγορικό θέαμα με πρωταγωνίστριες τα πιο ακριβοπληρωμένα supermodels στον κόσμο.
Η Jasmine Toοkes άνοιξε την επίδειξη επιδεικνύοντας την εγκυμοσύνη της, ενώ ακολούθησε η Adriana Lima - το πρώτο μοντέλο που φόρεσε τα εμβληματικά φτερά της Victoria's Secret. Η εμφάνιση της Bραζιλιάνας καλλονής ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες της βραδιάς, μαζί με εκείνες των Gigi και Bella Hadid, Irina Shayk, Emily Ratajkows αλλά και της Alessandra Ambrosio.
Μία από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές της βραδιάς, ήταν η ερμηνεία της τραγουδίστριας Karol G ως αληθινού... αγγέλου της Victoria's Secret!
Η Μαρία Ουμπία Ντε Γκρες στο show της VS
Στο photocall πριν από την επίδειξη της Victoria's Secret o φακός απαθανάτισε τη Sarah Jessica Parker. Η "Carrie Bradshaw" του Sex and the City, επέλεξε μια κομψή, total black εμφάνιση με Dolce & Gabbana παλτό, vintage φόρεμα Alexander Wang και γόβες με τη δική της υπογραφή, SJP.
Οι Patrick Schwarzenegger, Law Roach και Helena Christensen ήταν επίσης παρόντες στo show!

Εκεί βρέθηκε και η Μαρία Ολυμπία Ντε Γκρες. Η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal επέλεξε ένα little black dress με τετράγωνη λαιμόκοψη και φαρδιές τιράντες.
