Την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025, πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο"στο Κεφαλάρι.
Σε γιορτινό κλίμα αγάπης και προσφοράς, πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο", την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025, στο ξενοδοχείο Semiramis στο Κεφαλάρι.
Η χριστουγεννιάτικη αγορά της ΕΛΠΙΔΑΣ άνοιξε και πάλι την αγκαλιά της για να στηρίξει τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Η Πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, υποδέχτηκε φίλους και υποστηρικτές και τις δύο ημέρες του Bazaar.
Παρούσα ήταν και η κόρη της, Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού.

Κατά τη διάρκεια του Bazaar, η Χριστιάνα Β. Βαρδινογιάννη, τόνισε ότι η δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης είναι το πιο πολύτιμο δώρο των Χριστουγέννων, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές, τους χορηγούς και όλους όσοι στηρίζουν εδώ και τόσα χρόνια την ΕΛΠΙΔΑ.

Την πρώτη μέρα του Bazaar, η Χριστιάννα Β. Bαρδινογιάννη πόζαρε με casual look, τζιν και καφέ biker boots, μαζί με τον Σάκη Ρουβά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Αλίνα Μινέτα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Νάσια Θανοπούλου και τη ΓΓ του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ Ινώ Κωνσταντοπούλου.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες που για μια ακόμα χρονιά βρέθηκαν στο πλευρό του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν μοναδικά δώρα, γιορτινά αντικείμενα και το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2026, φιλοτεχνημένο από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων και επικεφαλής της Επιτροπής ELPIDA Youth, κυρία Μαριάννα Λαιμού.
Το φετινό γούρι, κομψό και διαχρονικό, φέρει χαραγμένες τις λέξεις ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ και ΕΛΠΙΔΑ, συμβολίζοντας τις αξίες που καθοδηγούν το έργο του Συλλόγου και εμπνέουν κάθε νέα χρονιά.
