Η κόρη της Ιωάννας Βαρδινογιάννη με τον επιχειρηματία Αντόνιο Φουρνιέ σε μία εμφάνιση οικογενειακού χαρακτήρα στην ισπανική πρωτεύουσα.
Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Ειρήνη – Φουρνιέ Βαρδινογιάννη μαζί με τον αριστοκράτη πατέρα της, Αντόνιο Φουρνιέ.
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Φεβρουαρίου η επιμνημόσυνη δέηση για τη συμπλήρωση 40 ημέρων από την ημέρα που η Ειρήνη έφυγε από τη ζωή. Στην τελετή έδωσαν το παρών η πολυαγαπημένη της αδερφή, Σοφία της Ισπανίας μαζί με τις κόρες της, Infanta Elena και Infanta Christina, η Αλεξία Ντε Γκρες, η οποία εκπροσώπησε την οικογένεια, μέλη από ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες και άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της επίτημης βασίλισσας της Ισπανίας.

Ανάμεσά τους, και ο επιχειρηματίας Αντόνιο Φουρνιέ με την κόρη του Ειρήνη – Φουρνιέ Βαρδινογιάννη, καρπό του έρωτά του με την Ιωάννα Βαρδινογιάννη. Οι δυο τους σήμερα ακολουθούν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ανατροφή και στήριξη της ενήλικης πλέον Ειρήνης.
Αν και δεν αρέσκεται σε δημόσιες εμφανίσεις, η Ειρήνη – Φουρνιέ Βαρδινογιάννη χαράζει τον δικό της δρόμο στο τραγούδι, μία κλίση που είχε εκδηλώσει από νωρίς. Πριν από 16 χρόνια, τα ισπανικά μέσα έκαναν λόγο για μία ανερχόμενη εννιάχρονη τραγουδίστρια, η οποία κατέγραφε τότε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για την κόρη της Ιωάννας Βαρδινογιάννη και του Αντόνιο Φουρνιέ, το ντουέτο της οποίας με τον Ισπανό τραγουδιστή Juan Losada, I see music, είχε φτάσει μέχρι το top 3 του επίσημου chart της χώρας, επιτυχία που είχε γίνει γνωστή και στον ελληνικό τύπο. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της είχε γίνει στο λαμπερό party που διοργάνωσε ο Παναγιώτης Τσάκος μαζί με τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σίλια Κριθαριώτη, στο Gstaad για την έλευση του 2026.
