Ο Πορτορικανός σταρ μετά τη μεγάλη του επιτυχία επισκέφτηκε την πρωτεύουσα της Αυστραλίας εξαιτίας των επικείμενων συναυλιών του αυτό το Σαββατοκύριακο
Ο Bad Bunny, ο οποίος πρόσφατα έγραψε ιστορία ως ο πρώτος καλλιτέχνης που παρουσίασε το Super Bowl Halftime Show εξ ολοκλήρου στα ισπανικά, προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού στην Αυστραλία, λίγο πριν τις δύο πολυαναμενόμενες συναυλίες του στο Σίδνεϊ.
Ο Πορτορικανός σταρ, κατά κόσμον Benito Antonio Martínez Ocasio που απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα μεγάλη επιτυχία, εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό της πόλης και έκανε μια χαλαρή στάση σε καφέ για να δοκιμάσει τις περίφημες τοπικές γεύσεις και να χαλαρώσει. Ντυμένος απλά, σαν απλός τουρίστας, με μπλε T-shirt, κίτρινο hoodie, πράσινο σορτσάκι, καπέλο και κόκκινες σαγιονάρες, πέρασε σχεδόν απαρατήρητος.
Ο Joshua Khoury, ιδιοκτήτης του The Rusty Rabbit, αποκάλυψε τη γενναιόδωρη κίνηση του σταρ που συγκίνησε τόσο τους θαυμαστές του όσο και το προσωπικό του καταστήματος.
"Ήρθε με άλλα πέντε άτομα και κάθισαν στο πίσω μέρος του καφέ. Ήταν πολύ ευγενικοί και δεν τράβηξαν καθόλου την προσοχή. Το προσωπικό μας δεν κατάλαβε καν ποιος ήταν μέχρι που παρήγγειλαν", ανέφερε.
Η παρέα απόλαυσε steak με αυγά, pancakes, burgers με τηγανητό κοτόπουλο και wraps πρωινού, συνοδευόμενα από αρκετούς καφέδες και χυμούς. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν, ο πορτορικανός σταρ άφησε φιλοδώρημα 100 δολαρίων, ευχαριστώντας το προσωπικό για την εξυπηρέτηση και τη διακριτικότητά του.
Ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί. Πρόσφερε σε όλη την ομάδα του καφέ, εισιτήρια για τη συναυλία του το Σαββατοκύριακο, κάνοντας μια απρόσμενη, γενναιόδωρη χειρονομία, που συγκίνησε τους πάντες.
Από εκείνη τη στιγμή, το καφέ γνώρισε τεράστια αύξηση της πελατείας του, με τα έσοδα να σημειώνουν άνοδο 94% την Πέμπτη και ακόμη μεγαλύτερη την Παρασκευή.
Ο Bad Bunny απόλαυσε επίσης τον ήλιο στην παραλία Tamarama Beach, σε μικρή απόσταση από την παγκοσμίου φήμης Bondi Beach. Μαζί του ήταν η κατά καιρούς σύντροφός του, Gabriela Berlingeri, η οποία έκανε βουτιά στη θάλασσα φορώντας ένα καφέ μπικίνι.
Η Gabriela είχε συμμετάσχει στο βιντεοκλίπ της παγκόσμιας επιτυχίας "Tití Me Preguntó" και είχε δανείσει τη φωνή της στο τραγούδι "En Casita".
Ο 31χρονος καλλιτέχνης σχετικά με την εμφάνισή του στο πρόσφατο Halftime Show, τόνισε πως θέλει ο κόσμος να τον θυμάται ως έναν αυθεντικό καλλιτέχνη.
"Θέλω να ξέρουν ότι είμαι ειλικρινής, ότι είμαι ο εαυτός μου και ότι είμαι περήφανος για το ποιος είμαι και από πού προέρχομαι. Η μουσική δεν έχει γλώσσα. Είναι παγκόσμια. Μπορείς να συνδεθείς καρδιά με καρδιά μόνο με ένα τραγούδι, ακόμη και χωρίς στίχους".

