Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού & Χριστιάννα Βαρδινογιάννη | Με κομψά καλοκαιρινά looks στο γεύμα για τη συλλογή Aquazzura X ELPIDA
Studio Panoulis
Η Πρόεδρος του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ" και η επικεφαλής του ELPIDA Youth υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους για φαγητό δίπλα στη θάλασσα.
Μια διεθνής συνεργασία με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα σφραγίζει το φετινό καλοκαίρι, ενώνοντας το Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" με τον παγκοσμίου φήμης οίκο Aquazzura. Η αποκλειστική capsule συλλογή Aquazzura X ELPIDA, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του Σωματείου, παρουσιάστηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου σε ένα καλοκαιρινό γεύμα στο εστιατόριο Barbarossa στη Βούλα. Εκεί ήταν, βεβαίως, παρούσα η Πρόεδρος του Σωματείου, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, και η επικεφαλής του ELPIDA Youth, Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, που έχουν αναλάβει να συνεχίσουν το έργο της σπουδαίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Ο ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου, Edgardo Osorio, ταξίδεψε στην Αθήνα ειδικά για το γεγονός, όπου τον υποδέχτηκαν μητέρα και κόρη, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους Σωματείου, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συνεργασία απέκτησε ακόμη πιο βαθύ νόημα αμέσως μετά το γεύμα, όταν ο σχεδιαστής, συνοδευόμενος από την κυρία Βαρδινογιάννη και τη Μαριάννα Λαιμού, επισκέφθηκε το Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων, προσφέροντας χαρά και ουσιαστική στήριξη στους μικρούς ασθενείς.
Η συλλογή αποπνέει ένα ανάλαφρο μεσογειακό πνεύμα και αποτελείται από chic Venetian slippers και κομψά pouches, διακοσμημένα με το παιχνιδιάρικο μοτίβο "Mini Palm" σε χακί και marine blue αποχρώσεις.
Τα κομψά summer looks της μητέρας και κόρης
Για την περίσταση, η Μαριάννα Λαιμού, εγγονή της αείμνηστης Μαριάννας Βαρδινογιάννη, επέλεξε να φορέσει το λινό halterneck μίντι φόρεμα "Balsa" με χειροποίητα φλοράλ κεντήματα που ανήκει στη συλλογή του brand Agua Bendita. Ολοκλήρωσε μ' ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα με χοντρό τακούνι.
Η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη επέλεξε ένα λινό μίνι shirtdress στη απόχρωση του μπεζ, με λεπτή ζώνη στη μέση και κεντημένες λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπεζ πέδιλα με λάμψη και ένα statement κρεμαστό κολιέ.

Μαριάννα Λαιμού, Edgardo Osorio, Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη
Η συλλογή Aquazzura x ELPIDA θα διατίθεται:
-στο eshop του Σωματείου: eshop.elpida.org
-στα καταστήματα Enny Monaco
-στο Riviera Shopping for a Good Cause, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026, στο Four Seasons Astir Palaca Hotel Athens.