Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε νύφη στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια – Το εντυπωσιακό bridal look
STUDIO PANOULIS
Το μοντέλο περπάτησε στην επίδειξη του Έλληνα σχεδιαστή για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2026-2027, ξεχωρίζοντας με ένα λευκό φόρεμα που παρέπεμπε σε σύγχρονο νυφικό.
Με μια εμφάνιση που θύμιζε νύφη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεχώρισε στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια, στην παρουσίαση της νέας συλλογής του για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2026-2027. Το μοντέλο συμμετείχε στην επίδειξη του σχεδιαστή, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 38ης Athens Fashion Week, στο εργοστάσιο "Πεταλούδα".
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περπάτησε φορώντας αρκετές από τις δημιουργίες της συλλογής, ωστόσο εκείνη που τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν η λευκή εμφάνισή της. Ένα φόρεμα με ιδιαίτερη λαιμόκοψη και ασημένιες λεπτομέρειες, που έδινε μια ξεχωριστή, πιο fashion-forward διάσταση στη νυφική αισθητική.

Το look ολοκληρώθηκε με ασημένιες γόβες, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν κομψό κότσο, αφήνοντας την προσοχή να στραφεί στη γραμμή και τις λεπτομέρειες του φορέματος. Η ανθοδέσμη με τα λευκά άνθη που κρατούσε στα χέρια της ενίσχυε τον bridal χαρακτήρα της εμφάνισης, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα νύφης στην πασαρέλα.
Η παρουσία της στην επίδειξη έδωσε ακόμη μία ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά της Athens Fashion Week, με τη δημιουργία του Βασίλη Ζούλια να συνδυάζει τη χαρακτηριστική αισθητική του σχεδιαστή με τη διαχρονική γοητεία του λευκού νυφικού.
