Μπορεί το στυλ της τσάντας που θα κρατήσεις να μεταμορφώνει το outfit σου, αλλάζοντας το χαρακτήρα του, αλλά όταν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας οι επιλογές σου έχουν εντελώς διαφορετική βαρύτητα. 

Αυτός είναι ο λόγος που η τσάντα που επέλεξε να κρατήσει η Meghan Markle είναι το "hot" θέμα συζήτησης από την πρώτη εμφάνισή της μαζί με τον πρίγκιπα Harry σήμερα το πρωί. 

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το Nottingham και έδειχνε ιδιαίτερα φιλικό και χαρούμενο. Η Meghan επέλεξε ένα κομψό σύνολο το οποίο ολοκλήρωσε με μια μπορντώ τσάντα μεσαίου μεγέθους με λευκό χερούλι και μπλε λεπτομέρειες από το σκωτσέζικο luxury brand Strathberry- το μοντέλο έχει ήδη εξαντληθεί. 

Τι είναι ωστόσο αυτό που θεωρήθηκε ανατρεπτικό;

Τόσο η βασίλισσα όσο και η Δούκισσα του Cambridge επιλέγουν πάντα clutch ή τσάντες με πολύ μικρό χερούλι και συχνά τις κρατούν με τα δύο χέρια.

Ο λόγος είναι ότι επιθυμούν να αποφεύγουν τις χειραψίες που μπορεί να τις κάνουν να αισθανθούν άβολα- άλλωστε το πρωτόκολλο προβλέπει ότι δεν επιτρέπεται να απλώσεις το χέρι σου σε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας, αν δεν το απλώσει εκείνο πρώτα.

Το αν η Meghan σκοπεύει να συνεχίσει την παράδοση ή να κάνει τις δικές της ανεξάρτητες επιλογές, μένει να το ανακαλύψουμε. 

Διάβασε επίσης: Ο απίθανος λόγος που η Kate Middleton κρατά πάντα clutch τσαντάκι