Έπαιξε πρώτα σε διαφημίσεις - έχει σπουδάσει γραφίστας - και μετά ήρθε η τηλεόραση στο κόσμο του. Αλά ποιος είναι ακριβώς αυτός ο κόσμος;
Ένα βιβλίο: Το Logicomix, το υπέροχο αυτό ελληνικό graphic novel που διάβασα το καλοκαίρι. Μου άρεσε ο απλός τρόπος που προσπαθεί να εξηγήσει την αναζήτηση των Θεμελίων των Μαθηματικών.
Ένα CD: Τη συλλογή με τα καλύτερα του Μάικλ Τζάκσον. Θα ακουστεί συνηθισμένο, αλλά θεωρώ ότι είναι ένας μοναδικός, τεράστιος καλλιτέχνης.
Ιδανική παρέα για σινεμά: Σε θερινό με τη σχέση μου, σε χειμερινό με φίλους.
Μια ταινία που δεν βαριέσαι να βλέπεις: Η Τελευταία Έξοδος, Ρίτα Χέιγουορθ.
Μια σειρά με την οποία κόλλησες: Prison Break. Επέστρεφα σπίτι από τη δουλειά στις 10, έλεγα «κάτσε να δω ένα επεισοδιάκι» και κατέληγα να βλέπω 4 και να κοιμάμαι στις 2. Μεγάλο κόλλημα!
Μια περιοχή της Αθήνας που αγαπάς: Την Καστέλα, όπου μεγάλωσα.
Αγαπημένο επιτραπέζιο: Το Τicket to ride, που είχα φέρει από τη Γερμανία, γιατί έχει στοιχεία ανταγωνισμού και στρατηγικής.
Το ιδανικό μέρος για να διαβάσεις ένα βιβλίο: Ένα πάρκο, μια παραλία ή ακόμα και το μπαλκόνι του σπιτιού σου, αρκεί τίποτα να μη σου αποσπάει την προσοχή και να σε χαλαρώνουν οι ήχοι που σε περιβάλλουν.
Αγαπημένο ταξίδι: Παταγονία, στο νοτιότερο άκρο του κόσμου. Εκεί που μηδενίζει ο εγκέφαλός σου και η θέα κι ο ήχος του παγόβουνου που σπάει σου προκαλεί δέος.
Μια συναυλία που σου έμεινε αξέχαστη: Των U2.
Μια εμμονή: Με το δίκιο.
Ένα στυλιστικό φετίχ: Τα παπούτσια. Είναι από τα πράγματα που προσέχω και σε μια γυναίκα.
Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Κάτι χαλαρό και καθόλου στημένο. Βαριέμαι αφόρητα τα «πρέπει». Τα πιο ωραία ραντεβού είναι όταν κάνεις ακριβώς το αντίθετο από ό,τι θα σκεφτόσουν πως πρέπει να κάνεις.
Αγαπημένο στέκι: Είναι 3-4 μπαρ όπου μου αρέσει να πηγαίνω, αλλά δεν έχω αγαπημένο στέκι. Θέλω να αλλάζω εικόνες, οπότε δεν κολλάω σε κάποιο μέρος.
Αγαπημένος στίχος τραγουδιού: Όλοι οι στίχοι του τραγουδιού Εισιτήριο στην Τσέπη σου του Παντελή Θαλασσινού.
Αγαπημένο φαγητό: Σπαγγέτι με θαλασσινά.
Ένα μότο: Έχω δύο: 1. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. 2. Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Μια συμβουλή που ακολουθείς: Υπομονή και επιμονή σε ό,τι κάνω. Μόνο εμείς ορίζουμε τη μοίρα μας, γι' αυτό δεν πρέπει να την αφήνουμε στους άλλους.
Δημήτρης Βραχνός

Ιούλιος 2018

>