top article

Ένα ανήσυχο πνεύμα, ένα πανέμορφο κορίτσι, μια "καλή μαθήτρια" σε ό,τι κάνει. Γι' αυτό και η επιρροή που ασκεί είναι τεράστια σε πολλά επίπεδα. Η ambassador των Beauty Stars 2020 by Madame Figaro, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με διάθεση εξομολογητική.

Δεν είναι μόνο η πολλαπλότητα σε ενότητα που μπορεί να περιγράψει την ομορφιά της, ούτε η απόλυτη συμμετρία σε λόγο και πράξεις. Είναι που το τετράγωνο της προσωπικότητας της Ηλιάνας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων και των άλλων βασικών πλευρών της. Είναι επίσης η διαπίστωση ότι στο θεώρημα της δεσποινίδας Παπαγεωργίου έλειπε μια εφαρμογή και σύντομα θα μπορεί να υπερηφανεύεται και με το "έχω κάνει και app!".

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Madame Figaro

Μοντέλο, κριτής, Σταρ Ελλάς 2011, απόφοιτη δημοσιογραφίας και ανάμεσα σε πολλά άλλα έχεις παίξει και ποδόσφαιρο! Χωρίς τους τίτλους, ποια είσαι;

Δοτική, δε μιλάω άσχημα, δε μαλώνω. Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν έχουν χιούμορ. Δε μου αρέσει να μου λένε ψέματα, μου αρέσει το κόκκινο χρώμα και δε θα βρεις άνθρωπο να ακούει πιο πολύ "τα πάντα" στη μουσική από μένα.

Ποια είναι η καλύτερή σου φίλη;

Η Βασίλω.

Και αν τη ρωτούσα ποια είναι τα ελαττώματά σου, τι θα έλεγε;

Ότι τρώω πάρα πολύ. Ότι, επειδή έχω πολλή δουλειά, ζητάω συνέχεια χάρες (γέλια). Τώρα τελευταία αργώ λίγο και δε μου αρέσει. Είμαι πάρα πολύ παραπονιάρα, αλλά όχι γκρινιάρα. Πεισματάρα επαγγελματικά. Θέλω προσοχή και πολλή αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους.

Ποια είναι τα τρία βασικά ηθικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα μοντέλο;

Σεβασμός, εκτίμηση, ευγνωμοσύνη προς τους συνεργάτες.

Τα Beauty Stars by Madame Figaro πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά, μ’ εσένα ως πρέσβειρα φέτος. Πώς αισθάνεσαι;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που με επέλεξαν να το κάνουμε. Για πάρα πολλούς λόγους. Κυρίως, γιατί μου αρέσει πολύ ως θεσμός και η φιλοσοφία ότι ψηφίζει το κοινό. Είναι σημαντική η αλληλεπίδραση με τον κόσμο και το να ακούς τη γνώμη πραγματικών γυναικών που έχουν δοκιμάσει το προϊόν.

Η ομορφιά ανοίγει πόρτες;

Σίγουρα ανοίγει πόρτες, σε οποιονδήποτε τομέα. Ακόμη και στο σούπερ μάρκετ να πας, μπορεί και να σε αφήσουν να περάσεις στη σειρά.

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο για σένα;

Ότι είμαι cool.

Είσαι ευτυχισμένη;

Είμαι. Νιώθω ολοκληρωμένη, είμαι χαρούμενη, είμαι καλά, είμαι ήρεμη. Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο...

Σε ενόχλησαν τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης;

Δεν είναι θέμα ενόχλησης. Είναι άβολο γιατί υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα και, ειδικά όταν γίνονται σχόλια από τις ίδιες τις γυναίκες, το θεωρώ άκομψο. Μπορεί να φόρεσα ένα ρούχο που φούσκωνε λίγο παραπάνω ή μπορεί και να έφαγα παραπάνω μελομακάρονα. So what;

Για ποιο λόγο έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση η σχέση σου με τον Snik;

Σίγουρα είναι μια αντιφατική εικόνα και είμαστε δύο άνθρωποι που μας έχει γνωρίσει ο κόσμος διαφορετικά. Αλλά δεν ξέρει πώς είμαστε εσωτερικά και ίσως εσωτερικά να είμαστε πολύ ίδιοι και να ταιριάζουμε πάρα πολύ.

Ηλιάνα, είσαι κριτής και έχεις μπροστά σου τη δεσποινίδα Παπαγεωργίου. Τι τη ρωτάς;

"Είσαι εντάξει όταν κάνεις επιλογές βάσει συναισθήματος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα σου κοστίσει στη ζωή σου;". Η απάντηση είναι: "Ξεκάθαρα".

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη Madame Figaro Μαρτίου

φωτογραφίες: Δημήτρης Σκουλός

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>