Μπορεί να ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, μπορεί και όχι, όμως σίγουρα ότι έχει να κάνει με γάμο σου προκαλεί μια ιδιαίτερη συγκίνηση. Ειδικότερα όμως, αν είσαι μια μέλλουσα νύφη που προσπαθεί να οργανώσει τον γάμο της ακριβώς όπως τον είχε φανταστεί, τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα.

Στο ωραιότερο σημείο της Αθήνας, στο Ζάππειο μέγαρο, στις 13-14-15 Ιανουαρίου η bridal expo και η bridal fashion week θα υποδεχτούν τους μελλόνυμφους του 2018 για να τους βοηθήσουν να οργανώσουν τον τέλειο γάμο ή βάφτιση.

H Bridal Expo επιστρέφει μαζί με την Bridal Fashion Week: Και τώρα μπορείς να πας και εσύ!

Οι 120 καλύτερες επιχειρήσεις της Αθήνας και 30 Έλληνες σχεδιαστές θα σε περιμένουν και θα προτείνουν τις ωραιότερες ιδέες τους για να διαλέξεις. Ονειρεμένα νυφικά, κοστούμια για τον γαμπρό, λαμπερά κοσμήματα, λουλούδια, ταξίδια, χώροι δεξίωσης, catering, video, φωτογραφήσεις, ξενοδοχεία, ομορφιά, planning, styling, decor και ό, τι άλλο θα επιθυμούσε ακόμη και η πιο απαιτητική νύφη θα βρίσκεται στο Ζάππειο για τρεις μόνο μέρες. 

Φέτος μάλιστα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το τμήμα Greece the wedding destination, στο οποίο θα παρουσιάζονται προορισμοί από όλη την Ελλάδα για να διαλέξει το κάθε ζευγάρι. Παράλληλα βέβαια, θα υπάρχει και το Style Stage - επίσης για πρώτη φορά - όπου ειδικοί θα ενημερώνουν τους μελλόνυμφους για την ομορφιά και την υγεία τους για να είναι την ημέρα του γάμου τους όσο πιο όμορφοι και γεμάτοι ενέργεια γίνεται.

Και τώρα έχεις την ευκαιρία να πας και εσύ!

Το MadameFigaro.gr και η Bridal Expo χαρίζουν σε 10 τυχερές 10 διπλές προσκλήσεις για να επισκεφθούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν τα bridal fashion shows*. 

Άφησε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είσαι εσύ μία από τις τυχερές!

*Τα ονόματα των νικητών θα υπάρχουν σε ονομαστική λίστα στην είσοδο του Ζαππείου- στα εκδοτήρια των εισιτηρίων. Η κάθε πρόσκληση είναι διπλή και ισχύει για μία μόνο ημέρα από τις 3 του event ( 13-14-15/01).

 

όροι συμμετοχής

 

Ιούλιος 2018

>