Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στην καθημερινότητά τους, αφού η οικονομική κρίση αλλάζει διαρκώς τα δεδομένα. Ένας από αυτούς τους τομείς είναι και η θέρμανση στο σπίτι. H διπλή ηλεκτρική κουβέρτα είναι μία λύση που κερδίζει διαρκώς έδαφος στις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών.

Η LIFE OBL-100 Διπλή ηλεκτρική θερμαινόμενη κουβέρτα 120W, 160x120cm μπορεί να σας χαρίσει τη ζεστασιά που χρειάζεστε στον καναπέ η το κρεβάτι σας. Η διπλή ηλεκτρική κουβέρτα LIFE είναι κατάλληλη για σταθερή και ευχάριστη ζεστασιά, με απαλή αίσθηση. Έχει κατασκευαστεί από διπλής όψης Soft microplush.

Έχει σύντομο χρόνο προθέρμανσης και δυνατότητα επιλογής τριών επιπέδων θερμοκρασίας (χαμηλό-μεσαίο-υψηλό), παρέχοντας σταθερή θερμοκρασία και χαρίζοντας έναν απολαυστικό και ξεκούραστο ύπνο σε μικρούς και μεγάλους. Επιπλέον, διαθέτει ασφάλεια υπερθέρμανσης και αυτόματη απενεργοποίηση μετά από χρονικό διάστημα τριών ωρών.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξαιρετικά εύκολη στο καθάρισμα, χάρη στο αποσπώμενο χειριστήριο. Έχει διακόπτη επιλογής επιπέδου θερμοκρασίας, ενδεικτική LED λυχνία λειτουργίας και ένδειξη επιλεγμένου επιπέδου θερμοκρασίας. Ακόμα, διαθέτει ασφάλεια υπερθέρμανσης και μήκος καλωδίου 230 cm, τροφοδοσία: 220-240V, 50Hz  και ισχύ 120W.

Η διπλή ηλεκτρική κουβέρτα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος ενός διπλού κρεβατιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από μικρούς και μεγάλους, αρκεί να τηρούνται αυστηρά οι όροι χρήσης. Τα νέας γενιάς προϊόντα υπόσχονται καλύτερη απόδοση και πιο χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, έχοντας σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τα πιο σύγχρονα υλικά.