Ζούμε σε μία εποχή κατά την οποία όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αναζητούν ποιοτικές και οικονομικές λύσεις σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς τους. Ένας από αυτούς είναι και η θέρμανση στο σπίτι. H ηλεκτρική κουβέρτα υπόστρωμα είναι μία επιλογή την οποία κάνουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές, προκειμένου να περάσουν στα ζεστά το χειμώνα.

Η Ηλεκτρική κουβέρτα – υπόστρωμα TNS είναι διπλή TNS με διαστάσεις 1.60μ x 1.40μ. Πρόκειται για ένα απολύτως ασφαλές και υγιεινό προϊόν, εγκεκριμένο από τα Διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Αυτή η κουβέρτα είναι πιστοποιημένη για τη μέγιστη ασφάλειά σας από παγκόσμιους οργανισμούς ποιοτικού ελέγχου με CE, RoHs, TUV.

Είναι κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα, που απωθεί τα έντομα τα οποία συνήθως αναπτύσσονται στα κρεβάτια και η θερμοκρασία της φτάνει μέχρι 35 βαθμούς C, δημιουργώντας ένα φυσικά ζεστό περιβάλλον, το οποίο φτάνει πολύ κοντά στην θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος. Παράλληλα, εξαφανίζει την υγρασία του στρώματος.

Διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης με τριπλή εσωτερική μόνωση για μέγιστη ασφάλεια, καθώς και αποσπώμενα βύσματα για άνετο καθάρισμα. Το μέγεθος της κουβέρτας είναι  σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσαρμόζεται άνετα σε οποιοδήποτε μέγεθος στρώματος. Έχει τρία επίπεδα θέρμανσης με ανεξάρτητα χειριστήρια για κάθε άτομο και φωτιζόμενη ένδειξη.

Η κουβέρτα δεν πλένεται, αλλά μπορεί να καθαριστεί εύκολα τοπικά, με στεγνό καθάρισμα. Έχει ισχύ 2x50W και καλώδιο ρεύματος 1.5 μ., ενώ το καλώδιο χειριστηρίου είναι μήκους 0.5 μ.