Η ηλεκτρική κουβέρτα για σκέπασμα αποτελεί ακόμα μία λύση για άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι επιθυμούν να περάσουν στα ζεστά τις μέρες και τις νύχτες του χειμώνα. Για ένα ζεστό και οικονομικό χειμώνα είναι η καλύτερη επιλογή.

Η ηλεκτρική κουβέρτα "DREAM" κατασκευάζεται στην Ελλάδα από το 1972 από τα πιο ποιοτικά υλικά σε ένα σύγχρονο και υπερμοντέρνο εργοστάσιο στην Λήμνο, το οποίο διαθέτει τα τελειότερα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Κάθε ηλεκτρική κουβέρτα της εταιρείας ελέγχεται και ακτινοσκοπείται σε ειδικά υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Κατασκευάζεται σύμφωνα με την ΕΝ 60335-2-17 Α2. Είναι εγκεκριμένη από τη British Electrotechnikal Approvals Board (B.EA.B. Αγγλίας), από τον ΕΛΟΤ και πληροί τις προδιαγραφές του "Διεθνούς Οργανισμού C.E.E"

Το ύφασμα είναι ελληνικό, ειδικό γεωύφασμα , βραδύκαυστο, με πλέγμα και ελεγμένο ότι δεν εμπεριέχει για τον οργανισμό επιβλαβείς ουσίες. Οι αντιστάσεις είναι διπλά μονωμένες με PVC και αντέχουν σε θερμοκρασία έως 110 C. Η κουβέρτα έχει ισχύς 60W – 220V και είναι συσκευή διπλής μονώσεως, κλάσεως II και στεγανοποιημένη IP20.

Tο ειδικό χειριστήριό της που είναι φωτιζόμενο, τριών θέσεων και κατασκευάζεται από την εταιρεία Dream. Είναι μελετημένο για να διευκολύνει την χρήση σε άτομα με προβλήματα όρασης, ενώ τα πλαστικά μέρη του διακόπτη κατασκευάζονται από άκαυτα υλικά.

Πρόκειται για μία ποιοτική και ταυτόχρονα οικονομική λύση για το χειμώνα. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 0,30 KWh. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: € 0,03. ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 63,6 ΚWh. ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: € 6,26.