top article

Σου έχει δώσει τις καλύτερες συνταγές για ζουμερά burgers, νόστιμα scrambled eggs και καλοψημένες μπριζόλες.

Και τώρα, ο Anthony Bourdain σου δίνει τα φώτα του για το πώς να φτιάξεις από τα χεράκια του την πιο κλασική ιταλική μακαρονάδα, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές μακαρονάδων ανά τον κόσμο.

H cacio e pepe είναι η πιο απλή πάστα που υπάρχει -ακόμα κι από την ναπολιτέν- και είναι η αγαπημένη του αιρετικού σεφ. Το μόνο που απαιτείται να έχεις στην κουζίνα σου είναι ένα πακέτο σπαγγέτι, βούτυρο, πεκορίνο και μαύρο πιπέρι.

Δες πώς θα την φτιάξεις, στο Askmen.gr

Tags

ASKMEN.GR

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Γαστρονομία Δευτέρα 05.03.2018

Fusing Asia

Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>