top article

Πως θα σου φαινόταν αν σου προτείναμε να αλλάξεις το ψωμί του φούρνου με μια homemade Ciabatta; Υπάρχει μια παλιά ιταλική παροιμία που λέει: Κάθε φορά που έχει γιορτή εμείς φέρνουμε Ciabatta! Αυτό το ψωμί, λοιπόν, είναι το πιο διαδεδομένο σε όλη την Ιταλία και όχι άδικα. Η γεύση του είναι φανταστική και φυσικά ταιριάζει με τα πάντα. Τι θα έλεγες να το δοκιμάσεις;

Υλικά για 3 καρβέλια: 

400 ml χλιαρό νερό
4 κ.σ. χλιαρό γάλα με χαμηλά λιπαρά
675 gr λευκό αλεύρι
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
2 κ.σ. αλάτι
3 κ.σ. ελαιόλαδο

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο savoirville.gr

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Γαστρονομία Δευτέρα 05.03.2018

Fusing Asia

Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>