top article

"Το να επιλέγεις το δεύτερο ή το τρίτο πιο ακριβό κρασί από μια wine list είναι μεγάλο λάθος" υποστηρίζει ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους σομελιέ, καθώς δεν είναι λίγα τα εστιατόρια που τροποποιούν τον κατάλογο με απώτερο σκοπό να επωφεληθούν από αυτό.

Στο βιβλίο του "How to Drink Like a Billionaire" ο Mark Oldman γράφει πως ο πελάτης επιλέγει συνήθως μια οικονομική λύση αλλά όχι τόσο οικονομική ώστε να τον κάνει να δείχνει "τσαμπατζής".

"Γνωρίζοντας ότι θα πουλήσει σχεδόν αμέσως πολλοί επιχειρηματίες τοποθετούν ένα καλό κρασί σε χαμηλότερη τιμή. Αυτό σε καμιά περίπτωση δε μειώνει την αξία του." συμπληρώνει ο Oldman, τονίζοντας ακόμη πως "Μην διστάσεις να παραγγείλεις το πιο φθηνό κρασί της λίστας, παρόλο που πολλοί το παραμελούν από φόβο ή ντροπή λόγω της χαμηλής του τιμολόγησης".

Διάβασε περισσότερα στο Askmen.gr

Tags

ASKMEN.GR

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Γαστρονομία Δευτέρα 05.03.2018

Fusing Asia

Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

>