top article

O Daniel Estevan, lead bartender στο Garoa Bar Lounge στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της Ιπανέμα. Ο Estevan φημίζεται για την ικανότητά του στη δημιουργία cocktail, χρησιμοποιώντας τροπικά φρούτα και ποτά όπως η cachaça ή το mezcal.

Αυτή τη φορά όμως πειραματίζεται με το bourbon και παρουσιάζει ένα ποτό, που έγκριτοι δημοσιογράφοι ποτού από τις ΗΠΑ παρομοιάζουν με γεύση καλοκαιρινών διακοπών: το Papa Julls.

Διάβασε τη συνταγή στο Askmen.gr

Tags

ASKMEN.GR

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Τετάρτη 08.08.2018

Η Daphne Guinness στη Madame Figaro

Μοντέλο, μούσα, fashion icon και συλλέκτρια couture δημιουργιών, η κληρονόμος της διάσημης ζυθοποιίας αποδεικνύει το σπάνιο ταλέντο της και στη μουσική

>
;