top article

O Daniel Estevan, lead bartender στο Garoa Bar Lounge στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της Ιπανέμα. Ο Estevan φημίζεται για την ικανότητά του στη δημιουργία cocktail, χρησιμοποιώντας τροπικά φρούτα και ποτά όπως η cachaça ή το mezcal.

Αυτή τη φορά όμως πειραματίζεται με το bourbon και παρουσιάζει ένα ποτό, που έγκριτοι δημοσιογράφοι ποτού από τις ΗΠΑ παρομοιάζουν με γεύση καλοκαιρινών διακοπών: το Papa Julls.

Διάβασε τη συνταγή στο Askmen.gr

Tags

ASKMEN.GR

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Παρασκευή 21.12.2018

Ο Παύλος Γερουλάνος στη Madame Figaro

Ο υποψήφιος δήμαρχος δηλώνει αποφασισμένος να αλλάξει την πολύπαθη πόλη, αρκεί να συνεργαστεί και ο πολίτης με τον δήμο. Και σ' αυτή τη σχέση είναι έτοιμος να κάνει ο ίδιος το πρώτο βήμα

>