Η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου πλησιάζει και μαζί με τα φωτάκια και τα στολίδια ήρθαν και οι χριστουγεννιάτικες εκδοχές σε γλυκά, ποτά και άλλα gourmet treats.
Aπό τη Νέλλη Καλαμαρά
Cupcakes:
Χιονισμένα έλατα, πιγκουίνοι και γκι γίνονται το τέλειο χριστουγεννιάτικο dessert. Τα cupcakes από το Penny's Cakes είναι τόσο όμορφα, που θα λυπάσαι να τα φας. Δεν είναι κρίμα όμως να χάσεις την υπέροχη γεύση τους; (τηλ. 6948008150)
Fresh: Φέτος, εκτός από τη βασιλόπιτα αμυγδάλου με ginger, τα ζαχαροπλαστεία Fresh έχουν για μας κορμό bitter με πυρήνα σοκολάτας γάλακτος και ξύσμα πορτοκαλιού.
Absolut Glimmer: H επετειακή special edition της Absolut χαρίζει χριστουγεννιάτικη λάμψη και στο mini bar του σπιτιού μας.
Ballantine's Christmas Reserve: Μόνο για τις γιορτές, ο master blender του Ballantine's δημιούργησε ένα πρωτότυπο ουίσκι που συνοδεύει τέλεια τα χριστουγεννιάτικα γλυκά.
Quai Sud: Κατευθείαν από τη Γαλλία, η tres chic Χ-mass edition «de Noël» περιλαμβάνει από ειδικές ποικιλίες καφέ μέχρι ζάχαρη, καρύδα και γλυκίσματα κακάο. Σε επιλεγμένα deli.
Kayak: Η νέα χριστουγεννιάτικη γεύση ακούει στο όνομα Dark Forest Fruit και αποτελεί ένα φίνο συνδυασμό σοκολάτας Valrhona Manjari και εκλεκτών μούρων. Σε τρεις απολαυστικές εκδοχές: σε κορμό, σε macaron και φυσικά σε παγωτό.

Ιούλιος 2018

>