top article

Ψητή κολοκύθα με μάραθο, φιστίκια και ρόδι

Μερίδες: 4
Συνολικός χρόνος: 45 λεπτά

Υλικά


3 μέτριες πορτοκαλί κολοκύθες (περίπου 1.200-1.300 γρ.),
καθαρισμένες, κομμένες σε φέτες πάχους 1,5 εκ.
4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο
ελαιόλαδο
Θαλασσινό αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
1/2 πορτοκάλι
1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
2 κ.γ. σιρόπι σφενδάμνου (μπορείς να το αντικαταστήσεις με μέλι)
1/4 κ.γ. τριμμένο κόλιαντρο
1 μικρός βολβός μάραθο
1/4 φλ. σπόρια ροδιού
3 κ.σ. ψημένα και αλατισμένα φιστίκια, χωρίς κέλυφος, χοντροσπασμένα
2 κ.σ. μαϊντανός, πολύ ψιλοκομμένος για το γαρνίρισμα

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο shape.gr

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

>