top article

Αν και το βράσιμο του αυγού θεωρείται απλή υπόθεση, αρκετές φορές μπορεί να έχεις παρατηρήσεις ότι το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο.. σφιχτό όσο θα το ήθελες. Σου προσφέρουμε λοιπόν μία συνταγή με οδηγίες βήμα προς βήμα για τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά:

1) Βάλε το αυγό σου σε ένα μπρίκι με το νερό ίσα που να το καλύπτει. Περίμενε μέχρι να βράσει το νερό, ανακίνησε ελαφρά και απομάκρυνέ το από το μάτι (κουνώντας το ελαφρά θα αποφύγεις να μείνει ο κρόκος στη μία πλευρά του).

2) Άφησε το αυγό στο ζεστό νερό και βάλε ένα χρονόμετρο.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

 

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 09.03.2019

The Editor's Blog: In memoriam

"Ο Karl ήταν doer και achiever. Όμως κανείς δε θα μπορέσει να σου απαντήσει αν ο Lagerfeld ήταν αυτό που έκανε"

Συνεντεύξεις Σάββατο 02.03.2019

MF Συνάντηση: Ευαγγελία Αραβανή

Μετά το φινάλε του Project Runway η Ευαγγελία Αραβανή κάνει έναν ψύχραιμο απολογισμό και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Madame Figaro με δημιουργία της νικήτριας Μαργαρίτας Πριφτάκη

>