Το κρασί είναι το Α και το Ω για ένα επιτυχημένο τραπέζι. Επιμένουμε ελληνικά.

  • Boutari Nouveau 2010: Το πρώτο ελληνικό Nouveau, που κυκλοφόρησε σε Ελλάδα και εξωτερικό το 1986, έχει έντονο φρέσκο άρωμα και λαμπερό κόκκινο χρώμα με μπλε και ιώδεις ανταύγειες που φανερώνουν το νεαρό της ηλικίας του. Συνοδεύει καταπληκτικά ποικιλίες αλλαντικών και τυριών και σερβίρεται δροσερό στους 12-14 οC.

  • Φρέσκο & Πρώτιστο Κτήμα Χατζημιχάλη 2010: Δύο κρασιά με πληθωρικά φρουτώδη αρώματα, φρεσκάδα, ζωντάνια και «ανεβασμένες» οξύτητες προσφέρονται ιδανικά για τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

  • KANENAS, Maronia Vineyards: Η νέα ετικέτα της οινοποιίας Tsantali διαθέτει λευκό ξηρό οίνο με φρέσκο και φρουτώδες άρωμα και επίγευση τριαντάφυλλου, ροζέ και ερυθρό.
    Νέλλη Καλαμαρά

Ιούλιος 2018

>