top article

Τo rib eye είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές μοσχαριού. Πρόκειται για την κοπή από τον 7ο έως τον 13ο σπόνδυλο (από τα 13 πλευρά του μοσχαριού), που συνήθως δίνει την καλύτερη ποιότητα μπριζόλας. Μιλάμε ουσιαστικά για το καλύτερο φιλέτο μπριζόλας που υπάρχει.

Aν πρόκειται να μαγειρέψεις ένα rib eye στο σπίτι, καταρχήν φρόντισε να προμηθευτείς μια ποσότητα γύρω στα 850 γραμμάρια. Χώρισε το στα 2 - προτίμησέ το από δυο διαφορετικές μπριζόλες- και έχε υπόψιν πως όσο πιο παχύ είναι το κάθε κομμάτι τόσο καλύτερο είναι το γεγονός αυτό για το ψήσιμο.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>