top article

Από τον Στέλιο Παρλιάρο 

Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) είναι από τις πιο δημοφιλείς τάρτες της Γαλλικής κουζίνας. Παρακάτω θα βρεις μια πεντανόστιμη εκδοχή της αλμυρής τάρτας με κολοκυθάκια και δυόσμο από τον αγαπημένο σεφ.

Συνταγή για αλμυρή τάρτα με βρετανικό μπέικον και αγκινάρες

Συνταγή για κις λορέν με κολοκυθάκια

Για 1 τάρτα 24 εκ., Προετοιμασία: 45΄, Αναμονή: 1 νύχτα, Ψήσιμο: περίπου 40΄

Υλικά (για 1 τάρτα 24 εκ.)

Ζύμη:

125 γρ. βούτυρο αγελάδας, κρύο από το ψυγείο

250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 αβγά

5 γρ. αλάτι (περίπου 1 κ.γ.)

10 γρ. ζάχαρη (περίπου 1 κ.σ.)

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο missbloom.gr

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 09.03.2019

The Editor's Blog: In memoriam

"Ο Karl ήταν doer και achiever. Όμως κανείς δε θα μπορέσει να σου απαντήσει αν ο Lagerfeld ήταν αυτό που έκανε"

Συνεντεύξεις Σάββατο 02.03.2019

MF Συνάντηση: Ευαγγελία Αραβανή

Μετά το φινάλε του Project Runway η Ευαγγελία Αραβανή κάνει έναν ψύχραιμο απολογισμό και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Madame Figaro με δημιουργία της νικήτριας Μαργαρίτας Πριφτάκη

>