top article

Tο μπάρμπεκιου και η σχάρα έχουν, δικαιολογημένα, ταυτιστεί με ζουμερές μπριζόλες, πληθωρικά μπιφτέκια και λαχταριστά λουκάνικα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το εύρος των φαγητών που τοποθετούνται πάνω από τα κάρβουνα περιορίζεται στα προαναφερθέντα.

Όπως συμβαίνει και με τα μυστικά του ψησίματος, έτσι και εδώ το πεδίο πειραματισμού είναι μεγάλο, αφήνοντας πάντοτε υποσχέσεις για νόστιμα αποτελέσματα. Κάτι που επιβεβαιώνουν με τις εμπνεύσεις τους και οι παρακάτω σεφ. 

Διάβασε περισσότερα στο esquire.com

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 09.03.2019

The Editor's Blog: In memoriam

"Ο Karl ήταν doer και achiever. Όμως κανείς δε θα μπορέσει να σου απαντήσει αν ο Lagerfeld ήταν αυτό που έκανε"

>