top article

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλοι λατρεύουν τα κεφτεδάκια και όποιος δεν το κάνει ντροπή του. Αρκούν μόλις λίγα υλικά και όχι πολλή ώρα για να ζήσεις μερικές γαστρονομικές στιγμές ευτυχίας. Αλλά υπάρχουν και πράγματα που εδώ στην Ελλάδα λίγοι τα κάνουν, ακόμη λιγότεροι τα δοκιμάζουν. Γιατί τα κεφτεδάκια μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα αν τα φτιάξεις όπως το κάνουν στην Αμερική. Με μακαρόνια.

Ιδού τι χρειάζεσαι.

Για τη σάλτσα

1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

12 σκελίδες σκόρδο, αποφλοιωμένες

100 γρ. πολτός ντομάτας

1/2 κ.σ. κόκκινο πιπέρι

2 αποξηραμένα φύλλα δάφνης

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο esquire.gr

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

The Editor's Blog Σάββατο 09.03.2019

The Editor's Blog: In memoriam

"Ο Karl ήταν doer και achiever. Όμως κανείς δε θα μπορέσει να σου απαντήσει αν ο Lagerfeld ήταν αυτό που έκανε"

>