top article

Πιάτα που τιμούν το καλό κρέας, κοπές και ψησίματα που δεν θα βρει κάποιος εύκολα σε ένα, εκτός των τειχών, εστιατόριο κρεατοφαγίας, πρωταγωνιστούν στην κάρτα του Steak Alive. 

Το Steak Alive υποδέχεται το καλοκαίρι με την καταπράσινη αυλή και την ανοιχτή βεράντά του

Ένα μενού προσεκτικά δομημένο από τον Head chef Γιώργο Λαϊδη και τον Sous chef Νίκο Νικόπουλο που έχει στο επίκεντρο του τη δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών. Σε όλες κυριαρχούν κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας, αγνές πρώτες ύλες και προϊόντα που τιμούν την ελληνική παραγωγή. Δοκιμάστε rib eye, steak tartare, T-bone, picanha, Hanger, Flap, την εμβληματική μπριζόλα tomahawk αλλά και burger, ψαρονέφρι, πανσέτα και μοιραστείτε τα με απρόσμενους συνδυασμούς σε σαλάτες και πρώτα. 

steak alive

New entries στον καλοκαιρινό κατάλογο το κλασσικό Steak & Fries, η σαλάτα με φακές beluga με κατσικίσιο τυρί, βύσσινο και λαδολέμονο τρούφας, η πάπια με πουρέ καρότου, ο πουρές αρακά με τσορίθο και πολλά άλλα πιάτα! Για το τέλος, αν τα καταφέρετε, αφήστε λίγο χώρο για τα γλυκά—έκπληξη. Must try οι φράουλες Florentine με λευκή σοκολάτα Namelaka και βασιλικό.

steak alive

Info: Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, τηλ. 2104952000

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

>