top article

Υλικά (8-10 μπισκότα)

· 200 γρ. ωμά αμύγδαλα
· 10 χουρμάδες
· 2 κ.σ. σπόροι chia
· 20 γρ. τριμμένη καρύδα συν επιπλέον για το "πανάρισμα"
· 40 γρ. ηλιόσπορος
· 40 γρ. κολοκυθόσπορος
· 25 γρ. σκόνη κακάο
· 1 κ.σ. μέλι
· 2 κ.σ. ταχίνι
· 60 ml νερό καρύδας

Εκτέλεση

1. Βάλε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και σπάσ’ τα σε χοντρά κομμάτια. Πρόσθεσε τους χουρμάδες, τους σπόρους chia, την καρύδα, τον κολοκυθόσπορο και τη σκόνη κακάο. Χτύπησέ τα άλλη μία φορά, πρόσθεσε το μέλι και το ταχίνι και χτύπησέ τα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Πρόσθεσε το νερό καρύδας και χτύπησέ το μέχρι να γίνει παχύρρευστο το μείγμα.
2. Παίρνε κουταλιές από το μείγμα, κάν’ τες μπαλάκι και άνοιξέ τες σε "μπισκότο". Πασπάλισε με τρίμμα καρύδας και φύλαξέ τα στο ψυγείο έως και μία εβδομάδα.

Πηγή: Shape.gr

Ιούλιος 2018

>