Wedding season
Cotoletta alla Milanese λοιπόν. Ένα great classic της περίφημης ιταλικής κουζίνας και ταυτόχρονα ένας γαστρονομικός μύθος της Λομβαρδίας. Σε αντίθεση με άλλες διάσημες προτάσεις που έλκουν κοινή καταγωγή, όπως η πίτσα ή η carbonara, δεν προκαλεί δυσφορία αν παραλλαχθεί.
Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει: Μοσχάρι, κοτόπουλο ή χοιρινό. Με οστό και χωρίς οστό. Με πανάρισμα από φρυγανιά και αυγό ή απλά με μυρωδικά. Στο τηγάνι με λάδι ή με βούτυρο. Στο πιάτο απλά με λεμόνι ή πλαισιωμένη με ρόκα και ντοματίνια.
Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr