top article

Υλικά

1 χριστόψαρο, 700-800 γρ.

20 γρ. πάστα umeboshi

5 γρ. ikura (αυγά σολομού)

3 τμχ. μανιτάρια shiitake, κομμένα σε λεπτές φέτες

10 τμχ. vermicelli (νούγιες φασολιού)

3 ml χυμός yuzu

2 γρ. σκόρδο ψιλοκομμένο

½ πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη

¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

5 γρ. τζίντζερ ψιλοκομμένο

5 γρ. ελαιόλαδο

3 γρ. κόλιαντρο ψιλοκομμένο

3 γρ. φύλλα σίσο

5 ml σόγια

αλάτι

πιπέρι λευκό

ζωμό ψαριού

Για το ζωμό ψαριού

10 γρ. ηλιέλαιο

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

50 γρ. πράσα, μόνο το λευκό μέρος, κομμένο σε λεπτές φέτες

20 γρ. σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες

10 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες

1 φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες

800 ml κρύο νερό

150 ml λευκό κρασί

θυμάρι σε κλωνάρια

φύλλα δάφνης

μαϊντανό σε κλωνάρια

μαύρο πιπέρι σε κόκκους

Δες την εκτέλεση στο tastyguide.gr

Ιούλιος 2018

>