Fall/Winter trends
Υλικά
Για τη ζύμη:
300 γρ. χυμό πορτοκαλιού
600 γρ. αλεύρι
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
115 γρ. ελαιόλαδο
115 γρ. καλαμποκέλαιο
Για τη γέμιση:
150 γρ. ξερά βερίκοκα
150 γρ. δαμάσκηνα
150 γρ. ξερά σύκα
50 γρ. ξανθές σταφίδες
100 γρ. καρύδια, χοντροτριμμένα
1/2 κουταλάκι κανέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
160 γρ. μαύρη ζάχαρη
160 γρ. θυμαρίσιο μέλι
120 γρ. αλεύρι
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr