top article

Υλικά

Για τη ζύμη:


300 γρ. χυμό πορτοκαλιού


600 γρ. αλεύρι


2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ


115 γρ. ελαιόλαδο


115 γρ. καλαμποκέλαιο



Για τη γέμιση:


150 γρ. ξερά βερίκοκα


150 γρ. δαμάσκηνα

150 γρ. ξερά σύκα


50 γρ. ξανθές σταφίδες


100 γρ. καρύδια, χοντροτριμμένα


1/2 κουταλάκι κανέλα


1 πρέζα μοσχοκάρυδο


160 γρ. μαύρη ζάχαρη


160 γρ. θυμαρίσιο μέλι


120 γρ. αλεύρι

Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>