Fall/Winter trends
Το Soil ανοίγει την πόρτα της έμπνευσής του και υποδέχεται τους φίλους του στον κήπο του στο Αλεποχώρι για να ζήσουν μία ολιστική γαστρονομική εμπειρία. Η γήινη φιλοσοφία του εστιατορίου, με την υπογραφή του σεφ Τάσου Μαντή, παρουσιάζεται σε όλο της το φάσμα μέσα από το "Alepochori Experience”.


Η παραγωγή του κήπου, τα βότανα και τα λουλούδια αποτελούν την πυξίδα για τη σύλληψη και τη δημιουργία των πιάτων του Soil σε καθημερινή βάση και για πρώτη φορά το εστιατόριο δίνει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει συνολικά τη "farm to table” προσέγγισή του. Το "Alepochori Experience” ξεκινά από το σπίτι του Soil στο Παγκράτι και συνεχίζεται στον κήπο στο Αλεποχώρι με ξεναγούς τον σεφ Τάσο Μαντή και τον πατέρα του, τον "μαστρο-Μπάμπη”. Εκεί μια μοναδική βιωματική εμπειρία γεύσης και επαφής με τη φύση ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη που έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλες τις αγνές πρώτες ύλες. Μαζί με τον σεφ και την εξειδικευμένη ομάδα του Soil, θα έχει την ευκαιρία να συλλέξει βότανα τα οποία στη συνέχεια θα δοκιμάσει σε πιάτα, ανακαλύπτοντας την αξία και τα οφέλη της εποχικής καλλιέργειας, αλλά και τον πλούτο και την κληρονομιά της ελληνικής γης.

Το "Alepochori Experience” ολοκληρώνεται στο νεοκλασικό του Soil, στο chefs table όπου οι καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους σεφ και να μάθουν περισσότερα για τη δημιουργική διαδικασία πίσω από κάθε πιάτο. Όλα όσα συλλέχθηκαν νωρίτερα στον κήπο στο Αλεποχώρι αναγεννιούνται σε συνταγές γήινης φιλοσοφίας με τον σεφ Τάσο Μαντή να επιμελείται τα πιάτα και να μυεί τους καλεσμένους στη δική του γαστρονομική φιλοσοφία. Το "Alepochori Experience" είναι μία εμπειρία που αξίζει να ζήσει κάποιος που αναζητά μια γαστρονομική περιπέτεια με βάση τη φιλοσοφία της βιωσιμότητας και της zero waste πολιτικής. Εκτός από τα πιάτα, οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επιλεγμένα κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα που συνδυάζονται αρμονικά με τις γεύσεις.

Το γαστρονομικό ταξίδι του "Alepochori Experience” μεταφέρει το γήινο πνεύμα του Soil με κύριο παρονομαστή τη βιωσιμότητα και από τον Ιούνιο προσκαλεί τους φίλους του εστιατορίου να δοκιμάσουν τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά, να μάθουν για τη διαδικασία της καλλιέργειας, να συνδεθούν με την ομορφιά της φύσης και της γης και για να ζήσουν μία μοναδική και ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.
Για κρατήσεις, τηλ. 30 2107513505, hello@soilrestaurant.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr