Summer feeling
Σε αυτήν τη ζωή, όπως εξελίσσεται τελευταία, σχεδόν τίποτα δε μας εκπλήσσει πια. Δείγμα απάθειας, αδιαφορίας ή στωικότητας; Κανείς δεν ξέρει. Το "σχεδόν" πάντως, "κουμπώνει" τέλεια στην είδηση ότι η θρυλική, πολυβραβευμένη ταινία του Μάκη Παπαδημητράτου "Τσίου" πρόκειται να μετατραπεί σε θεατρική παράσταση τον ερχόμενο Δεκαπενταύγουστο και μάλιστα στο Παλιό Αμαξοστάσιο, ένα χώρο που έχουμε συνηθίσει να φιλοξενεί ως επί το πλείστον συναυλίες και φεστιβάλ. Μεταξύ μας βέβαια, το πρώτο κινηματογραφικό viral από το μακρινό 2005 δε θα μπορούσε παρά να πρωτοτυπήσει ακόμη και στην επιλογή του χώρου για το αναπάντεχο αυτό reunion του.
Διαβάζοντας το σχετικό δελτίο τύπου λοιπόν, μου δημιουργήθηκαν άπειρες απορίες. Εμπεριστατωμένες απαντήσεις μπορούσαν να μου δώσουν μόνο οι βασικοί συντελεστές της ταινίας, οι οποίοι ευτυχώς με καλοδέχτηκαν στα παρασκήνια της πρώτης τους φωτογράφισης. Ζήτησα λοιπόν από τους Μάκη Παπαδημητράτο, Αλέξανδρο Παρίση και Αναστάση Κολοβό να κάνουμε μία απλή κουβέντα, χωρίς να έχουν στο μυαλό τους καθωσπρεπισμούς και το ποιος μιλάει πότε. Ευτυχώς, η φόρμουλα πέτυχε και παρακάτω μπορείς να διαβάσεις όλα όσα είπαμε, αφιλτράριστα και αυθόρμητα, σα να ήσουν μπροστά.
Η ταινία Τσίου επιστρέφει. Γιατί τώρα;
ΜAKHΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ: Γιατί τώρα μπορούμε. Η πρόταση μου είχε γίνει πέρυσι από το Στέφανο Παπαγκίκα και έκανα διακοπές γνωρίζοντας ότι φέτος δε θα κάνω. Πολύ καιρό ψήνεται το πράγμα. Ρώτησα τους πρώτους ενδιαφερόμενους, ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και είπαμε πάμε να το κάνουμε όλοι μαζί και να περάσουμε ωραία.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΡΙΣΗ: Επειδή επίσης έχουν περάσει 17 χρόνια και το "παιδί" πλέον θα βγει από το σπίτι μία βόλτα μόνο του χωρίς το μπαμπά και τη μαμά. Είναι ένα είδος ενηλικίωσης.
Συνέχισε την ανάγνωση στο esquire.com.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr