Τώρα οι λάτρεις του κρασιού απολαμβάνουν ειδικά προνόμια στο πολυβραβευμένο εστιατόριο Sale & Pepe. Από τη Νέλλη Καλαμαρά.

Εξαιρετικά νέα για τους λάτρεις του καλού κρασιού και της gourmet βόρειο ιταλικής κουζίνας, αφού το πολυβραβευμένο Sale & Pepe και ο Ivan Ottaviani ετοίμασαν κάτι ειδικά γι' αυτούς. Η Wine Lover Card είναι μια μοναδική κάρτα μέλους με προνόμια και παροχές, που προσφέρεται εντελώς δωρεάν στο πελατολόγιο του Sale & Pepe με την πρώτη επίσκεψη για δείπνο από τις 09 Ιανουαρίου έως τις 04 Απριλίου 2012.
Η
νέα κάρτα παρέχει χρυσά προνόμια στα μέλη της, όπως προτεραιότητα σε κρατήσεις, έκπτωση 20% στο a la cart μενού του εστιατορίου, έκπτωση 10% στη λίστα κρασιών, για άμεση κατανάλωση στο εστιατόριο, έκπτωση 20% - 30% - 40% στη λίστα κρασιών για αγορές που δεν αφορούν σε κατανάλωση στο εστιατόριο, έκπτωση 10% σε catering menus.
Και για όσους θέλουν να κερδίσουν αυτήν την κάρτα άμεσα υπάρχει τρόπος, καθώς με ένα απλό Like στη νέα Fan page του εστιατορίου στο Facebook (www.facebook.com/saleepepe.gr) λαμβάνεις μέρος σε κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, και χαρίζει την Wine Lover Card σε 10 τυχερούς.
Το εστιατόριο SALE & PEPE, του Ivan Ottaviani, λειτουργεί τα τελευταία 20 χρόνια στη Μύκονο και 18 χρόνια στο Κολωνάκι και αποτελεί ένα πολυβραβευμένο gourmet εστιατόριο βορειο-ιταλικής κουζίνας έχοντας διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την πλέον των 1.500 διαφορετικών ετικετών κάβα και την κουζίνα του, όπως αποδεικνύει η επί δεκαεπτά έτη συνεχής βράβευσή του από το αμερικάνικο περιοδικό Wine Spectator με την αναγνώριση BEST AWARD Of EXCELLENCE.
Ιnfo: SALE & PEPE, Κολωνάκι, Αριστίππου 34, τηλ. 210 72 34 102.

 

Ιούλιος 2018

>