Για τους coffee lovers κάθε μέρα είναι γιορτή, αφού πλέον υπάρχει το νέο αποκλειστικό χαρμάνι καφέ, Flocafé Exclusive Blend by Buondi. Από τη Νέλλη Καλαμαρά

Εδώ και 18 πλέον χρόνια τα Flocafé έχουν αναλάβει να μας προσφέρουν τον καλύτερο καφέ της ημέρας μας στο πιο χαλαρωτικό περιβάλλον της περιοχής μας. Φέτος, τα αγαπημένα μας καφέ, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους με τον Buondi Caffé, δημιουργούν μαζί κάτι νέο: ένα ιδιαίτερο χαρμάνι από τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς κόκκους 100% Arabica με ισορροπημένη γεύση, άρωμα κόκκινων φρούτων, μαύρου σταφυλιού και νότες μαύρης ακατέργαστης ζάχαρης.
Το νέο χαρμάνι προέρχεται από επιλεγμένες ποικιλίες ειδικής περιορισμένης παραγωγής από τη Βραζιλία, την Κολομβία και την Κόστα Ρίκα.
Πέρα, όμως, από τον πιο πλούσιο και απολαυστικό καφέ της πόλης, που προσφέρουν, τα Flocafé εμπλούτισαν τον κατάλογό τους και με νέες αφίξεις σε ροφήματα, γλυκίσματα και σνακς, όπως δροσερά special iced drinks με Oreo, Merenda και Milko, pavlova, σούπα σοκολάτας με cookies και αυθεντικό προφιτερόλ με παγωτό, 7 νέες γεύσεις sandwich και μίνι μπριός.

Και το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: στα Flocafé ο cappuccino και ο cappuccino freddo κοστίζουν μόνο 2,5€.

 

Ιούλιος 2018

>