Το botilia.gr είναι ο διαδικτυακός τόπος μιας ομάδα οινολόγων, χημικών τροφίμων, γευσιγνωστών και απλών φίλων του κρασιού που δοκιμάζουν, ανακαλύπτουν, προτείνουν και διαθέτουν στο κοινό ότι καλύτερο κρύβεται στα ελληνικά κελάρια.

Τα κρασιά που προτείνουν προέρχονται αποκλειστικά από έλληνες παραγωγούς και δεν θα τα βρείτε εύκολα στο ράφι. Στις επιλογές του botilia.gr θα βρείτε κρασιά περιορισμένης παραγωγής καθώς και σπάνια - συχνά συλλεκτικά- «διαμάντια» του ελληνικού αμπελώνα.
Η διαδικασία είναι απλή. Η ομάδα του botilia.gr επιλέγει και προτείνει σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ελληνικά κρασιά που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
Τα επιλεγμένα κρασιά διατίθενται για λίγες μόνο ημέρες, ενώ οι προτάσεις των ανθρώπων του botilia.gr ανανεώνονται συνεχώς.
Η αγορά σας πραγματοποιείται on-line με απόλυτη ασφάλεια και το κρασί της αρεσκείας σας αποστέλλεται άμεσα, όπου εσείς επιθυμείτε. Η καλαίσθητη και μινιμαλιστική συσκευασία των προϊόντων του site συμπληρώνει το υψηλό επίπεδο των επιλογών.

Info: Ενημερωθείτε αναλυτικά από την ιστοσελίδα του www.botilia.gr

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

Συνεντεύξεις Παρασκευή 21.12.2018

Ο Παύλος Γερουλάνος στη Madame Figaro

Ο υποψήφιος δήμαρχος δηλώνει αποφασισμένος να αλλάξει την πολύπαθη πόλη, αρκεί να συνεργαστεί και ο πολίτης με τον δήμο. Και σ' αυτή τη σχέση είναι έτοιμος να κάνει ο ίδιος το πρώτο βήμα

>