Η συνταγή για μία διαφορετική όσο και νόστιμη τάρτα.
Υλικά
Για μια φόρμα 24 εκ.
Για τη βάση
300 γρ. τριμμένα μπισκότα digestive
100 γρ. λιωμένο βούτυρο
3 κ.σ. άχνη ζάχαρη
ξύσμα από 1 λάιμ
1 ασπράδι
Για την κρέμα
700 ml ζαχαρούχο γάλα
5 κρόκους αυγών
250 ml χυμό λάιμ
2 κ.σ. τεκίλα
ξύσμα από 1 λάιμ
Για το σερβίρισμα
200 γρ. ψιλοκομμένα φρούτα (ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα)
400 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 κ.σ. τεκίλα
ξύσμα λάιμ
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr