Πώς θα φτιάξεις αυτή τη νόστιμη παραλλαγή στα παραδοσιακά κεφτεδάκια.
Υλικά
500 γρ. κιμά από φιλέτο γαλοπούλας
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
4 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 καρότα τριμμένα
5-6 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένο
25 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα
1 αυγό
2 κ.σ. φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (βασιλικό, ρίγανη, δυόσμο)
1 φλιτζάνι αλεύρι
500 γρ. ώριμες ντομάτες τριμμένες
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1 πακέτο σπαγγέτι
τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr