Μία μακαρονάδα - "σπανακόπιτα", αφού έχει τα ίδια αρώματα, αλλά και το πικάντικο της μαύρης ζαρωμένης ελιάς, που ξυπνάει τη γεύση και κάνει όλη τη διαφορά.
Υλικά
¾ από ένα πακέτο παπαρδέλες, κοχυλάκι ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό
600 γρ. σπανάκι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες, μαζί με το πράσινο μέρος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
200 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
1 φλιτζ. ελιές θρούμπες χωρίς το κουκούτσι
¾ φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr