top article

Υλικά

15 καρδιές αγκινάρας κομμένες στη μέση

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 ρίζα άνηθο, κομμένη σε κύβους

250 γρ. μικρές πατάτες, πλυμένες καλά και κομμένες σε τέταρτα

1 κ.σ. αλεύρι

λίγο φρέσκο δενδρολίβανο

1 φύλλο δάφνης

1/2 κ.γ. Θυμάρι

2 κούπες ζωμό λαχανικών

1/2 λεμόνι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φετούλες

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr

Ιούλιος 2018

>