Η συνταγή για τις πιο νόστιμες και εύκολες αγκινάρες.
Υλικά
15 καρδιές αγκινάρας κομμένες στη μέση
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 ρίζα άνηθο, κομμένη σε κύβους
250 γρ. μικρές πατάτες, πλυμένες καλά και κομμένες σε τέταρτα
1 κ.σ. αλεύρι
λίγο φρέσκο δενδρολίβανο
1 φύλλο δάφνης
1/2 κ.γ. Θυμάρι
2 κούπες ζωμό λαχανικών
1/2 λεμόνι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φετούλες
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr