Oι ριγανοκροκέτες είναι ο κεφτές του Πηλίου. Γίνεται με φρέσκια ρίγανη, που δίνει ένα διακριτικό, ολόφρεσκο άρωμα όταν συνδυάζεται με τo ελαιόλαδο στο τηγάνι.
Υλικά
1½ κιλό πατάτες βρασμένες με τη φλούδα
1 φλιτζ. φέτα τριμμένη
2-3 κ.σ. αλεύρι
2 αυγά
2 κ.γλ. ρίγανη ξερή ή 1 ματσάκι φρέσκια ψιλοκομμένη
μοσχοκάρυδο τριμμένο, στη μύτη του κουταλιού
λίγο αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr