Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ στην Ελλάδα ξεκίνησε!
Τη δυσκολότερη ίσως σεζόν για την εστίαση ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του ο εστιατορικός χώρος, μετρώντας αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή της γαστρονομίας, την απονομή των Χρυσών Σκούφων, οι οποίοι, ύστερα από αρκετές αναβολές, τίμησαν επιτέλους τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου.
Κι αφού γιόρτασαν τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης σε μια προσεκτικά σχεδιασμένη και πλήρως εναρμονισμένη με τα πρωτόκολλα ασφαλείας βραδιά, έδωσαν πάσα στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας: τις Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας. Στη δράση που οργανώνουν το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς, τα καλύτερα εστιατόρια και ταβέρνες της Ελλάδας θα προτείνουν στο κοινό ειδικά μενού στο 50% της αξίας τους – μια κίνηση σπουδαίας συμβολικής και πρακτικής αξίας από τους σεφ και τους εστιάτορες της Ελλάδας που, παρά τις αντιξοότητες της εποχής, θέλουν από καρδιάς και φέτος να διαδώσουν τη γαστρονομία στο ευρύ κοινό.
Στην ενέργεια αυτή συμμετέχουν εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Νάουσα και τις Σέρρες, κι από τη Ρόδο και την Ίο μέχρι το Αμύνταιο και την Πρέβεζα, την Κέρκυρα και την Κρήτη, τη Χαλκιδική, την Τήνο και τη Σαντορίνη.
Συνέχισε την ανάγνωση στο athinorama.gr